Szolgáltatások

„Az énmárka az, amit mások mondanak rólad, amikor kilépsz a szobából.”
Jeff Bezos, az Amazon alapítója

1:1 MENTOR COACHING

Nem úgy haladsz, ahogy szeretnél, nem jönnek az eredmények és rengeteg kérdés fogalmazódik meg benned azzal kapcsolatban, hogyan tovább? Már nem vagy teljesen kezdő, de úgy érzed elakadtál az énmárka építés folyamatában. Érzed, hogy változtatnod kell és jó lenne támogatást kapni egy tapasztalt mentortól, aki rá tud világítani a problémákra. A mentor coaching egy teljesen személyre szabott program, ahol feltérképezzük az elakadásod lehetséges okait és közösen kidolgozunk egy hatékony stratégiát, amelyet alkalmazva az énmárkád stabil lábakon fog állni. Nem azt fogom megmondani, mit és hogyan csinálj, hanem támogatást nyújtok abban, hogy megalkothasd azt az önmagad, akit Te is szívesen látsz. A mentor coaching találkozók határozatlan időre szólnak, az első ülésen közösen döntjük el, hány alkalomra lesz szükséged attól függően, hogy az elakadásod miről szól.

BIGBRAND MENTORPROGRAM

A mentorprogramot azoknak javaslom, akik már elvégezték az alapozó workshopot vagy megalkották a saját márkájukat és a siker érdekében hajlandóak elköteleződni a kitartó munka mellett három hónapon keresztül. A kilencven napos intenzív program alatt coaching eszközökkel és a gyakorlatban megszerzett személyes márkaépítési tapasztalatommal támogatlak Téged a saját márkád megerősítésében. Közösen kialakítjuk az egyedi, csak rád jellemző offline és online marketing stratégiádat: milyen eszközöket használj, mit kommunikálj, hová és hányszor posztolj, hogyan konvertálj az érdeklődőkből megrendelőket. A három hónap alatt összesen négy alkalommal találkozunk személyesen, a köztes időben egyedül kell dolgoznod az általad vállalt feladataidon, hogy elérhesd a kitűzött célodat és elkezdhessen hasznot hozni neked a sok erőfeszítés.

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS ALAPOZÓ WORKSHOP

Régóta agyalsz azon, hogy lakberendezőként most már jó lenne tényleg rendesen belevágni a személyes márkaépítésbe? Lehet, hogy már el is kezdted, de valahogy mégsem áll össze az egész. Csinálgatod a legjobb tudásod szerint, de nem igazán jönnek az eredmények. Bizonyára nem véletlen: a személyes márkaépítéshez tudatos stratégia kell, a stratégiához pedig célkitűzés, ráadásul az egész a jó önismereten alapul. Mivel most itt vagy és ezeket a sorokat olvasod, gondolom, tudatosult benned, hogy szükséged van egy hosszútávú, átfogó stratégiára, egy keretre, amely megszabja Neked az irányt. Lehet, hogy le akarod előzni a konkurenciát, de az is lehet, hogy úttörő vagy a saját területeden. Mindenkinek megvan a saját története, amire fel lehet építeni egy hosszútávon jól működő és jól jövedelmező személyes márkát.

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS HALADÓ WORKSHOP

Ez a workshop azoknak szól, akik jártak már az alapozó workshopon, tovább szeretnének lépni és eljutni az énmárkaépítés következő szintjére. A márkaépítés egy folyamat, soha nem érhet véget. Mindig van mit tanulni, van hová fejlődni, hogy még hatékonyabbá válhass és hitelesen alakíthasd a rólad kialakuló képet. A haladó workshopon jobban elmélyedünk az önismeretbe és ezt a tudást fogjuk beépíteni a kommunikációba. Rengeteg praktikát mutatok, amivel közelebb kerülhetsz a saját hangodhoz. Ráadásul ezen a workshopon biztosítok számodra egy személyes konzultációs lehetőséget is, amely tulajdonképpen egy mini mentoring beszélgetés, ahol felteheted a kérdéseidet és átnézzük az elakadásaidat. Éppen ezért a haladó workshop limitált létszámú, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni.

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Ez a csendesebb időszak jó lehetőség arra, hogy a fejlődést válaszd, befektess saját magadba és vállalkozásodba. Ha Te is így gondolod, jelentkezz workshopra vagy keress meg az egyéni konzultációs időpontok miatt.

Rólam többetAz eseményekről