Aktuális események

2024. május 10., péntek

Megújult a Személyes Márkaépítő Workshop. A mai igényekhez igazítottam a struktúrát és a workshop felépítését, több gyakorlati részt tartalmaz, amit akár azonnal tudsz majd hasznosítani az énmárkád építésében. Legjobb amit tehetsz a mostani helyzetben, ha azzal foglalkozol, amire közvetlenül van hatásod, ez pedig önmagad fejlesztése!

2024. május 10., péntek 10:00-15:00 óráig

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTŐ WORKSHOP LAKBERENDEZŐKNEK

JELENTKEZÉS A WORKSHOPRA

2007-ben kezdtem el építeni a saját márkámat. A nulláról indultam, teljesen saját erőből, az első időkben különösebb anyagi befektetés nélkül építettem a Dizain márkát és azóta is folyamatosan alakítom a rólam kialakult képet. Ezalatt az idő alatt a teljes ismeretlenségből eljutottam odáig, hogy 2019. március 8-án én mehettem fel a színpadra és én vehettem át a Glamour Women Of The Year 2019 Év lakberendezője díjat. Hatalmas elismerés ez számomra.

Ez sem szól másról, mint a professzionális énmárkaépítés eredményéről. A sokévnyi tudatos munka, a személyes márkám folyamatos fejlesztése meghozta a várva várt gyümölcsét. Rengeteg tapasztalatom van az énmárka építésben, ezt a sokévnyi tudást fogom átadni ebben a workshopban, hogy gyorsabban tudj haladni. Szeretnék segíteni Neked, hogy elérhesd szakmailag azt, amire vágysz, amit megálmodtál.

Ez a kiscsoportos, átfogó, stratégiai megközelítésű és gyakorlatias workshop Neked szól, ha az alábbi állítások közül legalább egy igaz rád:

  • Végzett lakberendező vagy és próbálsz helyet találni magadnak a piacon
  • Nincs tudatos énmárka stratégiád, és ennek hiányában úgy érzed, elakadtál
  • Képben vagy azzal, hogy az énmárka építés fontos, de nem tudod, hogyan indulj el, milyen lehetőségeid vannak
  • Nincs kapacitásod egyedül megtervezni a személyes márkád stratégiáját, pedig tudod, hogy fontos lenne
  • Megfelelő stratégia hiányában elvesztél a social media nyújtotta lehetőségek között
  • Már van Facebook és Instagram profilod, de nem tudod kihasználni a social media által nyújtott lehetőségeket

Ez egy átfogó és kemény munkát igénylő nap lesz, nem egy előadás, ahol én elmondom a receptet, Te meg jegyzetelsz és másnaptól minden megváltozik. Neked is bele kell tenned az energiádat, a tudásodat, egyszóval dolgoznod kell majd magadért. És nemcsak a workshop délutánján, hanem utána folyamatosan.

Sok év tapasztalatát adom át és fordítom a javadra, naprakész információkkal látlak el, hogy Te megalkothasd a valódi és hiteles énmárkádat, és ezekre építhesd majd a kommunikációdat tudatosan és eredményesen. A workshop célja, hogy egy gyakorlatorientált nap keretében, a lakberendező vállalkozásod valóban új lendületet kapjon.

Nem elméleti tudás átadásáról lesz szó, hanem kőkemény munkáról, ezért is workshop a neve és nem előadás.

ISMERD MEG ÖNMAGAD!

Az első részben egy önismereti utazáson vehetsz részt, ahol feltérképezheted a belső erőforrásaidat, képességeidet és készségeidet. Ezekre támaszkodva meghatározod a céljaidat, az egyedi és csak rád jellemző tulajdonságaidat, amelyre a hiteles énmárkád épülni tud majd.

TALÁLD MEG A VÁLLALKOZÓI ÉNED!

A második részben a személyes erősségeidre támaszkodva az értékrendszered és a lakberendezési vállalkozásod küldetésének meghatározása lesz a cél.

MUTASD MEG MAGAD!

A harmadik részben arról lesz szó, hogyan és milyen csatornákon tudod majd következetesen kommunikálni az énmárkádat. Végigvesszük az összes lehetőséget, érintjük az arculat fontosságát és annak tudatos használatát az offline és az online felületeken is.

Személyes Márkaépítés Workshop
Időpont: 2024. május 10., péntek 10:00-15:00 óráig
Helyszín: Budapest belvárosa, az Oktogonhoz közel
Részvételi díj: 59.900 Ft

Jelentkezés az eseményre