Miért lettem coach és mentor, miért csinálom ezt?

Több mint öt éve indultam el egy intenzív önismereti úton, ez nekem egy élethosszig tartó fejlődési folyamat, amelybe nagyon sok munkát raktam eddig is, és ezután is ezt tervezem. Sokszor borzasztó nehéz pillanatok jöttek és fájdalmas volt szembenézni önmagammal, de ezt nem lehet megúszósan csinálni. Vagy beleállok és felismerem a gyenge pontjaimat vagy hagyom a fenébe az egészet. Hát én beleálltam.

Ennek a folyamatnak a része volt az is, hogy beiratkoztam egy coach iskolába, mert nagyon érdekelnek az emberi kapcsolatok és azok alakulása. Amikor a coach tanfolyamra jártam, akkor kezdett körvonalazódni bennem, hogyan is fogom ezt jól hasznosítani a munkámban és az életemben. A lakberendezés, illetve a megrendelők igényeinek sokszor nem egyértelmű meghallása is empátiát követel egy tervezőtől, tehát ha innen nézem, a mindennapi munkámban is jól tudom hasznosítani a tanultakat. De van itt még valami: elérkeztem egy olyan pontjára az életemnek, amikor úgy éreztem, hogy a lakberendezés önmagában már kevés, valami többet szeretenék adni. Szép lassan megvilágosodtam, hogy a bennem lévő tudást és tapasztalatot kell(ene) megosztanom olyanokkal, akik az úton még mögöttem járnak. Ez a felismerés vezetett oda, hogy létrehoztam a Személyes Márkaépítés Alapozó Workshopot, amely rengeteg pozitív energiával tölt fel minden egyes alkalommal és büszkén mondhatom, hogy az eddig több mint 100 résztvevő is nagyon élvezte. Megélni azt, hogy értéket adhatok másoknak, akiknek ez segít, boldogok és hálásak érte, ez valami mámorítóan jó érzés, és azt hiszem nekem ez az igazi siker.

A coach énem kiteljesedésének következő állomása pedig a személyes Mentor-programom, amely egy intenzív három hónapos közös munka. Ebben a folyamatban a mentoráltam személyes és szakmai fejlődését támogatom, csak az ő kihívásaira és esetleges elakadásaira koncentrálunk. A találkozók alkalmával átbeszéljük a célokat és a megvalósítási stratégiát, amelyet számon is kérek, tehát nem arról van szó, hogy csak beszélgetünk, bár önmagában egy beszélgetés is nagyon sokat tud segíteni szerintem. Ha téged is érdekel a Mentorprogram és úgy érzed, jól jönne egy számodra valaki, aki kísér az utadon, jelentkezz ITT!

Ezeken kívül pedig szívesen várok mindenkit, akinek szüksége van személyes támogatásra a vállalkozásával kapcsolatban, mert én magamon is megtapasztaltam a coaching erejét és biztosan állíthatom, hogy ha van melletted valaki, aki hisz benned és támogatja az elképzeléseidet, felhívja a figyelmedet olyan tényezőkre, amelyeket esetleg nem látsz, akkor sokkal gyorsabban leszel képes haladni a saját utadon. Szóval mostantól személyes coachingot is vállalok, keressetek bátran!